fbpx
Like2Bike - fietsreis

Like2Bike fietsreizen

Like2Bike heeft een aantal bijzondere fietsreizen samengesteld. Deze individuele fietsreizen zijn avontuurlijk en voor zowel de geoefende fietsers als voor beginners. Bij deze fietsreizen zijn de fietsen ter plaatse inbegrepen. Uiteraard kun je ook je eigen fiets meenemen. Fietsen in het buitenland is hartstikke leuk!


Like2Bike fietsreizen

Waarom zou je voor één van onze individuele fietsreizen kiezen?

Wie gaat fietsen ervaart de natuur op een hele andere manier. Tijdens onze individuele fietsreizen kom je op routes die te voet of met de auto moeilijk te bereiken zijn. Je maakt minder kilometers maar je beleeft de omgeving en de natuur veel intenser. De routes zijn prachtig en meestal het hele jaar door te berijden. In de nationale parken kun je het fietsen afwisselen met een wandeling, een safari of een andere excursie. Op een leuke, gezonde en sportieve manier ontdek je de onbekende plekjes. Tevens blijf je fit en bouw je een goed uithoudingsvermogen op.

Wat is een fietsreis?

Bij Like2travel bieden we twee soorten fietsreizen aan. Zo reis je met de auto van plek naar plek en zul je fietsen in de nationale parken. Hier kun je vaak kiezen uit diverse te rijden routes. Daarnaast hebben we ook fietsreizen waarbij je alleen handbagage meeneemt en letterlijk van plek naar plek fietst. Dit staat bij onze individuele fietsreizen aangegeven. Alleen de fietsreis naar Namibië is een uitzondering. Hier zul je in een internationaal gezelschap door de wildernis van Namibië fietsen. Deze reis is voor de geoefende fietser.

Fietsen in het buitenland

Wil jij graag fietsen tijdens jouw reis? Wij Nederlanders zijn geboren fietsers . In Nederland leren kinderen al vrij snel fietsen. Ook leren wij op de basisschool al de verkeersregels en krijgen we een fietsdiploma. Dat is in het buitenland vaak anders. Hier krijgen kinderen geen fietsles op jonge leeftijd. Ook zijn er vaak geen fietspaden zoals wij die in Nederland kennen. En fiets je gewoon langs de weg. Uiteraard kijken wij goed naar de te rijden routes. Tijdens al onze individuele fietsreizen dien je in het buitenland altijd goed op te letten. Veiligheid staat voorop!

Voor wie zijn deze fietsreizen bedoelt?

Onze individuele fietsreizen zijn bedoelt voor iedereen die van fietsen houd. Of je nu een beginner bent of een geoefende fietser. Er is voor ieder wat wils. In alle programma’s is het aantal te rijden kilometers en een stijgingspercentage aangegeven. Zo kun je zelf bekijken of de reis bij jou past. En of je het conditioneel denkt aan te kunnen. Wanneer je twijfelt of je het aantal te rijden kilometers aankunt, kunnen we altijd kijken of we de route aan jouw wensen aan kunnen passen.

Kan je je eigen fiets meenemen?

Bij al onze individuele fietsreizen is er een mountainbike of een Hybride bike inbegrepen in de reissom. Wanneer je een upgrade wilt naar bijvoorbeeld een carbon fiets, dan kunnen wij dit altijd voor je verzorgen. Ook is er de mogelijkheid om je eigen fiets mee te nemen op reis. Let wel op: dit brengt extra kosten met zich mee bij de luchtvaartmaatschappij. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Tips voor onze individuele fietsreizen

Uit ervaring kunnen wij aangeven dat het handig is om een eigen hangslot mee te nemen op reis. Zo kun jij je fiets veilig buiten achterlaten. Ook hebben ze in het buitenland meestal geen fietsbel. Tip: neem er één mee vanuit huis. 
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de belangrijkste reisinformatie en de mooiste reizen!

Volg ons: 
VvKRGGTOStichting Calamiteiteitenfonds
homeenvelopemagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram