fbpx

Like2Meet&eat

Culturele reizen van Like2Meet&Eat

Bij Like2Meet&Eat ontmoet je de lokale bevolking, leer je tradities kennen en de lokale ambachten.

Op reis krijg je te maken met een andere cultuur. Van tevoren heb je meestal bepaalde verwachtingen, die achteraf vaak anders blijken te zijn. Tijdens onze culturele reizen ontmoet je de lokale bevolking en bekijk je de wereld door de ogen van de lokale bevolking. Vaak zijn dit ervaringen om nooit te vergeten!

Ontmoet de lokale bevolking

Het ontmoeten van locals op reis geeft vaak een uniek inkijkje in hun leven. Je ziet de dagelijkse bezigheden en hoort vaak de meest bijzondere verhalen. Wanneer je bij de locals eet, leer je vaak een hele andere kant van de lokale keuken kennen. Echt zoals zij eten en niet de Westerse, aangepaste maaltijden. Je komt op plekken waar je anders niet zo snel komt en je maakt vrienden over de hele wereld.

Tip voor op reis: “Be open Minded”. Maak een praatje met lokale mensen door bijvoorbeeld de weg te vragen. Desnoods met handen en voeten. De lokale bevolking is vaak net zo nieuwsgierig naar jou als jij naar hen. Wees niet bang om van de gebaande paden te gaan en laat je verassen!
Aanmelden nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de belangrijkste reisinformatie en de mooiste reizen!

Volg ons: 
VvKRGGTOStichting Calamiteiteitenfonds
homeenvelopemagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram