fbpx

 Betrouwbaar op reis 

Zonder zorgen op reis? Een reis boeken bij een reisorganisatie die betrouwbaar is, dat is fijn! Op deze manier weet je dat jouw reis goed uitgevoerd wordt en je geld veilig is.

Like2Travel staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK 70527849) en is aangesloten bij de  VvKR ,  GGTO  en het  Calamiteitenfonds . Op deze pagina lees je alle informatie over de betreffende garanties en regelingen.

 VvKR 

Like2Travel is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) (lidnummer: 18014). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

 

 GGTO 

Like2Travel is aangesloten bij de Stichting GGTO, het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators (lidnummer: 1498). De Stichting GGTO is vergelijkbaar met de SGR en biedt dezelfde garanties aan, alleen is de Stichting GGTO speciaal voor kleine / gespecialiseerde reisorganisaties. De Stichting GGTO staat ervoor garant dat reizigers hun reeds betaalde deel van de reissom terugkrijgen indien de touroperator in financieel onvermogen komt en de reis om die reden niet naar behoren kan uitvoeren. Dit kan vóór vertrek zijn maar ook tijdens de reis. Bovendien garandeert het Garantiefonds GGTO tijdens jouw verblijf jouw terugreis indien de touroperator, als gevolg van onvermogen, hier niet meer voor kan zorg dragen. Like2Travel betaalt een vast bedrag van €15,- p.p. aan de Stichting GGTO. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

De garanties die geboden worden zijn alleen geldig voor pakketreizen, dit zijn samengestelde reizen. De garantie wordt dus niet geboden op losse boekingen van accommodaties en/of vliegtickets.

 

 

 Calamiteitenfonds 

Like2Travel is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Alle in dit programma onder de reisvoorwaarden gepubliceerde reizen vallen daarom onder de garanties van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat je als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
- (een deel van) de reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij je vervroegd moeten repatriëren

Een calamiteit is een bijzondere situatie die veroorzaakt is door molest of een natuurramp. Daarnaast is die zeer ongewoon in het bezochte land in een bepaalde periode. Voorbeeld: in de Alpenlanden is sneeuw in de winter gewoon, maar het ontbreken van sneeuw is geen natuurramp. Daarom is dat dan geen calamiteit. Wat is dan wel een calamiteit? Bijvoorbeeld een vulkaanuitbarsting en een tsunami/orkaan.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan je graag te woord. 

Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de belangrijkste reisinformatie en de mooiste reizen!

Volg ons: 
VvKRGGTOStichting Calamiteiteitenfonds
homeenvelopemagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram