fbpx
Wandelreizen van Like2Hike

Wandelreizen van Like2Hike

Bij de wandelreizen van Like2Hike zul je de mooiste paden en routes bewandelen. Deze avontuurlijke individuele wandelvakanties zijn voor zowel de beginnende en de gevorderde wandelaars. Met de auto rijd je naar de nationale parken, vanwaar de wandeling begint. Ook bieden wij wandelreizen waarbij je van plek naar plek wandelt. 

Waarom zou je voor één van de wandelreizen van Like2Hike kiezen?

Tijdens onze individuele wandelvakanties kom je op plekken waar je met de auto niet snel zult komen. Vaak ontmoet je tijdens de wandelreizen lokale mensen die ook van wandelen houden. Het prefecte moment voor een leuk gesprek! De routes zijn prachtig en meestal het hele jaar door te bewandelen. Zo zul je op een leuke, gezonde en sportieve manier je verbinden met de natuur. Én ontdek je de onbekende plekjes. Daardoor blijf je fit en verbeter je je conditie. 

Wat is een wandelreis?

Bij Like2Hike bieden we diverse soorten wandelreizen aan. Zo rijd je met de auto van hotel naar hotel en maak je onderweg de mooiste wandelingen. Je volgt de te wandelen routes die worden aangegeven in de nationale parken. Daardoor geniet je van de mooiste wandelingen en heb je alle vrijheid. Daarnaast hebben we ook wandelreizen waarbij je met een chauffeur/gids op pad zult gaan. Tijdens deze individuele wandelvakanties is je chauffeur ook je gids. Zoals bijvoorbeeld bij de Hike reis in Jordanië. Hij of zij weet de mooiste routes en kan je onderweg van alles vertellen over de natuur en cultuur van het land. Dit bieden wij aan omdat het in sommige landen onverantwoord is om zelf de routes te wandelen. Ook bieden wij wandelreizen aan in een internationaal gezelschap. Zoals bijvoorbeeld in Namibië of Oman. Avontuurlijke wandelreizen waarbij je overnacht in een tent op het dak van je eigen auto.

Voor wie zijn deze individuele wandelvakanties bedoelt?

Onze individuele wandelvakanties zijn bedoelt voor iedereen die van wandelen houd. Of je nu een beginner bent of een geoefende wandelaar. Er is voor ieder wat wils. In alle programma’s is het aantal te wandelen kilometers en een stijgingspercentage aangegeven. Zo kun je zelf bekijken of de reis bij jou past. Bovendien weet je zelf het beste of je het conditioneel denkt aan te kunnen. Wanneer je twijfelt of je het aantal te wandelen kilometers aankunt, kunnen we altijd kijken of we de route aan jouw wensen aan kunnen passen. 

Aangegeven routes / aanduidingen van de wandelroutes

De door ons aangeboden wandelingen zijn goed gemarkeerd. Tijdens de meeste reizen worden de routes door strepen of tekens op de rotsen of bomen aangegeven. Onze reisprogramma’s geven duidelijk het zwaarteniveau van de reis aan. In de meeste nationale parken is het mogelijk om te kiezen uit diverse routes. Afhankelijk van je eigen conditie kun je een keuze maken voor een makkelijke wandeling of een wandeling waarbij je veel moet klimmen en dalen. 

Tips voor de individuele wandelvakanties

Voordat je op reis gaat hebben wij een aantal tips voor individuele wandelvakanties. Ten eerste is het verstandig om over een goede wandelconditie te beschikken. Ten tweede raden wij aan om een goede wandelkaart te kopen. Dit scheelt veel stress onderweg. Ten derde is het belangrijk om de juiste wandelkleding mee op reis te nemen. Als laatste en wellicht wel het belangrijkste: zorg er altijd voor dat je voldoende eten en water meeneemt voor onderweg.

Verder hebben we nog een praktische tip. Wanneer je wandelschoenen mee neemt, doe die dan aan in het vliegtuig. Wandelschoenen wegen namelijk zwaarder dan gewone schoenen. Zo kun je meer bagage meenemen op reis.

Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de belangrijkste reisinformatie en de mooiste reizen!

Volg ons: 
VvKRGGTOStichting Calamiteiteitenfonds
homeenvelopemagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram