fbpx
Reisspecialisten

De reisspecialisten van Like2Travel

Reizen maakt rijker én gelukkiger! Het is wetenschappelijk bewezen. Mensen met vele mooie reiservaringen zijn gelukkiger dan mensen met materiële rijkdom. Materiële artikelen brengen kort geluk, terwijl langdurig geluk wordt gecreëerd door ervaringen zoals reizen, het ontdekken van de onbekende keuken, het doen van buitenactiviteiten, het leren van nieuwe vaardigheden en het ontmoeten van andere culturen. Al deze ervaringen doe je op tijdens het reizen. Om deze redenen hebben wij (de reisspecialisten) van onze passie ons beroep gemaakt! De reisspecialisten van Like2Travel stellen zich graag aan je voor. Uiteraard geeft elke persoonlijk reisadviseur graag een zo goed mogelijk persoonlijk reisadvies. Zo maak jij binnenkort misschien wel jou droomreis! 

Jaap - Directeur Like2Travel

Persoonlijk reisadviseur: Jaap Heester

directeur en persoonlijk reisadviseur
Van begin jaren 70 tot begin jaren 90 was hij werkzaam als controller bij een bouw- en aannemingsbedrijf. Zijn broer was als beroepsmilitair gelegerd bij de MFO in de Sinaï woestijn. Door de verhalen en foto’s van zijn broer raakte Jaap geïnteresseerd in cultuur en rituelen en gebruiken van het Midden Oosten. In 1993 startte hij Makor Reizen en bouwde hij het werk bij het aannemingsbedrijf langzaam maar zeker af. Inmiddels organiseert hij al meer dan 25 jaar groepsreizen over de hele wereld.
Wellicht heb ik mijn reislust te danken aan ome Kees. Na een lange periode als controller werkzaam te zijn geweest bij een bouw- en aannemingsbedrijf run ik nu alweer 25 jaar mijn eigen reisbedrijf. Het is een voorrecht om bijzondere reizen voor u samen te stellen en de ervaringen met u te mogen delen.


"Ook de individuele reiziger vond zijn weg naar ons"

In de loop der jaren ontdekten steeds meer van zijn klanten dat naast het reizen in een groep er ook samen met partner of gezin door één van de bestemmingslanden gereisd kon worden.

Juist voor de reiziger die een uniek programma en een bijzondere bestemming wenst, maar tegelijkertijd ook hecht aan individuele vrijheid, biedt Like2Travel fantastische reizen. De reizen zijn uniek van opzet en de vetrekdatum kan door de klant zelf gekozen worden. Het aanbod wordt thematisch gepresenteerd onder Like2Bike, Like2Hike, Like2drive, Like2Adventure en Like2Meet&Eat.

Specialiteit van Jaap: 

Jaap komt al zo’n dertig jaar in Israël en Jordanië en vindt het geweldig om in deze landen te Hiken en te Biken. Deze landen zijn relatief klein en bieden naast heel veel cultuur spectaculaire natuurgebieden waar onbeperkt gefietst en gewandeld kan worden. Maar ook een scala aan avontuurlijke activiteiten zoals o.a.: Raften, Canyoning, Abseilen en Paragliding kunnen hier beoefend worden. Ik geef dan ook graag een persoonlijk reisadvies! 

Aanrader van Jaap: 

Jaap vindt het belangrijk om tijdens een reis mensen te ontmoeten en meer te leren over de lokale tradities, riten en gebruiken. Wanneer je een reis naar Israël maakt kun je volgens hem de Palestijnse gebieden dan ook niet overslaan. Het landschap op de Westbank is authentiek en doordrenkt van duizenden jaren geschiedenis. En de mensen? Vriendelijk, behulpzaam, gastvrij! Ga zitten en drink koffie of thee met één of enkele locals en luister naar hun oude verhalen of familie geschiedenis.

Marloes Buitendijk - Product Manager Like2Travel

Persoonlijk reisadviseur: Marloes Buitendijk

Persoonlijk reisadviseur, Product manager, Sales & Reservations
Marloes heeft in 2005 haar studie management toerisme afgerond aan de NHTV. Tijdens haar opleiding heeft ze een aantal mooie reizen mogen maken. Hierna maakte ze haar eerste backpack reizen over de hele wereld. Inmiddels heeft ze al vele landen bezocht en komen haar reiservaringen tijdens haar werk goed van pas. Ik geef dan ook graag een persoonlijk reisadvies.

Wandelen in Palestina, in een hangmat overnachten in de jungle van Suriname, fietsen in Indonesië, in een jeep op zoek naar wild in Zuid-Afrika, een offer brengen in een tempel in Thailand, canoying in Jordanië, het meemaken van de komst van Sabbat bij de Klaagmuur in Jeruzalem. Een paar voorbeelden van geweldige reiservaringen die ze heeft opgedaan. Ze deelt graag haar eigen ervaringen met jou. Hopelijk wordt jij net zo enthousiast als zijzelf.

Specialiteit van Marloes: 

Doordat Marloes al veel Like2Travel bestemmingen heeft bezocht kent ze deze landen door en door. Ze weet vaak al jouw vragen te beantwoorden. Aan de hand van jou wensen en het zwaarteniveau van de thema’s weet ze altijd de juiste reis voor jou te vinden. Of je nou van wandelen, fietsen of avontuur houd. Een persoonlijk reisadvies op maat maakt jou reis uniek!

Aanrader van Marloes: 

In al onze reizen zijn bijzondere ontmoetingen opgenomen. Dit zijn belangrijke belevingsmomenten die een reis uniek maken. Je voelt je echt even een ‘local’. Maak gebruik van deze bijzondere momenten. De lokale bewoners vinden het namelijk zelf ook altijd interessant als een toerist geïnteresseerd is in hun cultuur. Vaak willen ze zelf ook veel weten over ons. Het levert een goed gesprek op waarbij je meer leert over de cultuur. Na een gezellig gesprek zijn ze vaak ook bereid om samen op de foto te gaan. (Een win-win situatie).


Marieke Heester - Globetrotter en Traveldesigner

Persoonlijk reisadviseur: Marieke Heester

Globetrotter en Traveldesigner
Tot mijn 16e heb ik, samen met mijn ouders en zus, veel van de wereld kunnen zien. Mijn eerste zelfstandige reis ging naar Mombasa in Kenia, waar ik een aantal weken in een weeshuis werkte. Een ervaring die mij altijd bij zal blijven. Vanaf dat moment kreeg ik de smaak te pakken en ging ik meer reizen. Soms met vriendinnen, maar ook steeds vaker alleen. Onderweg laat ik mij graag inspireren door de lokale bevolking of medereizigers, om op de onbekendere, authentieke plekken te komen. Plekken die in trek zijn bij de massa probeer ik zoveel mogelijk te vermijden.

Doordat ik ben opgegroeid in een gezin waarin beide ouders touroperator zijn, heb ik geleerd om te genieten van wat andere landen en culturen ons bieden. Tegelijkertijd ontdek je in wat voor welvarend land wij zelf leven en daar eens met een andere blik naar te kijken.

"Tijdens mijn reizen kijk ik door de bril van de klant"


Tijdens mijn reizen kijk ik door de bril van de klanten van Like2Travel, een gewoonte die mij met de paplepel ingegoten is. Altijd zoek en kijk ik om mij heen naar unieke reisbelevingen, waaruit de leukste en meest bijzondere reisarrangementen van Like2Travel ontstaan.

Ik hoop nog veel voor jou te kunnen ontdekken om jou zo een persoonlijk reisadvies te kunnen geven! !

Omdat onze reisspecialisten zelf op vele bestemmingen zijn geweest, kunnen ze jou een persoonlijk reisadvies geven. De reisspecialisten geven tips waar je het beste kunt overnachten, 
waar je de leukste restaurants kunt vinden en hoe je het beste in contact komt met de lokale bevolking. Wij hebben een scala aan activiteiten in ons bestand staan. Juist de beleving tijdens de reis is zo belangrijk 
om unieke ervaringen op te doen! 
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de belangrijkste reisinformatie en de mooiste reizen!

Volg ons: 
VvKRGGTOStichting Calamiteiteitenfonds
homeenvelopemagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram