fbpx

Like2Travel - Kleinschalige reisorganisatie Ridderkerk


Like2Travel is een kleinschalige reisorganisatie uit Ridderkerk. We bieden individuele themareizen naar bijzondere reisbestemmingen aan.

Individuele reizen die verder gaan


Like2Travel biedt inspirerende en bijzondere reisbestemmingen op individuele basis. Deze rondreizen hebben de thema’s: Like2Bike, Like2Hike, Like2Drive, Like2Adventure en Like2Meet&Eat. Onze individuele rondreizen zijn bedoeld voor mensen die op reis graag actief bezig zijn. In de door ons aangeboden landen kan je wandelen, fietsen of actieve buitensporten beoefenen, zoals bijvoorbeeld kanoën, tokkelen of ziplinen. Bij al onze rondreizen bezoek je de hoogtepunten van een land in combinatie met activiteiten van het door jouw gekozen thema.

Bijzondere reisbestemmingen


Op wereldwijde ontdekkingstocht naar bijzondere reisbestemmingen!


Iedere individuele rondreis naar bijzondere reisbestemmingen zal je ervaren als een ontbrekend puzzelstukje van je wereldwijde ontdekkingstocht! Naast het bezoeken van de hoogtepunten ontmoet je locals die je een uniek kijkje in hun leven geven. Wanneer dit mogelijk is slaap je zelfs een keer bij een local. Door het ontmoeten van locals leer je een andere kant van de lokale keuken kennen en je hoort de meest bijzondere verhalen. Ook maak je vrienden over de hele wereld. Kortom: een wereldwijde ontdekkingstocht!

Bijzondere reisbestemmingen


Beleving


Ons motto is: “Collect memories, not things”. Wij vinden het dan ook belangrijk om “belevingsmomenten” of "Beleving" in onze programma’s op te nemen. Denk hierbij aan het ontmoeten van de Aga-mensen tijdens een trekking op Bali. Of een nachtje slapen in een hangmat in Suriname. In sommige landen kunnen onze reizigers zelfs meedoen in de lokale tradities. Ontmoet bijvoorbeeld in West Papua de Dani stam en maak één van de vele rituelen mee. Zo wordt jouw vakantie een blijvende herinnering. 

Ontdek ons uitgebreide reisaanbod van unieke themareizenKleinschalige reisorganisatie
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de belangrijkste reisinformatie en de mooiste reizen!

Volg ons: 
VvKRGGTOStichting Calamiteiteitenfonds
homeenvelopemagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram