fbpx

Themareizen.... actieve reizen die verder gaan

De themareizen en actieve reizen van Like2Travel.  Wil jij avontuurlijk reizen en tijdens je reis actief bezig zijn? Hou je van wandelen of fietsen en ben je graag in de natuur? Wil je de locals in je bestemmingsland ontmoeten en hou je van lekker eten? Dan ben je bij Like2Travel aan het juiste adres! Wij verzorgen individuele en actieve reizen met de thema’s: Like2Bike, Like2Hike, Like2Drive, Like2Adventure en Like2Meet&Eat. 

Waarom zou je voor één van onze actieve reizen kiezen?

Tijdens al onze themareizen en actieve reizen zul je de hoogtepunten van een land bezoeken in combinatie met activiteiten van het door jouw gekozen thema. Zo organiseren wij bijvoorbeeld een fietsreis Tanzania. Tijdens deze reis fiets je met een Masai krijger naar de nationale parken. In de nationale parken ga je in een jeep op zoek naar wild. Maar je kunt ook wandelen in Suriname, op roadtrip in Oman of op expeditie in Spitsbergen. 

Wat zijn themareizen?

Bij Like2Travel bieden wij themareizen aan met de thema’s: Like2Bike, Like2Hike, Like2Drive, Like2Adventure en Like2Meet&Eat. Bij de meeste van deze themareizen zul je per auto door het bestemmingsland rijden. Tijdens de reis zul je activiteiten doen van het door jou gekozen thema. Zo zul je bij de Like2Bike themareizen een aantal keer per reis een fietstocht maken. Bij de Like2Hike themareizen zul je prachtige wandelingen maken in de mooiste nationale parken. Uiteraard zijn de Like2Adventure themareizen zeer avontuurlijk. Bij deze reizen zul je een combinatie aan activiteiten doen van wandelen, fietsen, kanoën, ziplijnen, tokkelen, raften en ga zo maar door. Andere bijzondere themareizen zijn de reizen van Like2Meet&Eat. Hierbij zul je speciale ontmoetingen hebben en bezoeken brengen aan de lokale bevolking. Waar mogelijk zul je ook minimaal 1 nacht bij de lokale bevolking overnachten. 

Voor wie zijn deze actieve reizen bedoelt?

Onze actieve reizen zijn bedoelt voor mensen die tijdens de reis actief bezig willen zijn. Ze willen niet alleen maar een zon, zee en strandbestemming. Maar juist dingen ondernemen en actief bezig zijn. Om deze reden zijn onze reizen ingedeeld in thema’s. De Like2Adventure themareizen zijn vaak een combinatie van wandelen, fietsen en andere outdoor activiteiten. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een combinatie van de themareizen te maken. Er is voor iedereen wel een mooie reis te bedenken. Of je nu een echte “thrill seaker” bent of gewoon wat actieve elementen aan je reis wilt toevoegen. Twijfel je of je sommige onderdelen van de actieve reizen wel aankunt? Neem dan contact met ons op. Onze reisspecialisten hebben vaak de actieve elementen zelf ook gedaan en kunnen redelijk goed inschatten of deze excursie(s) ook iets voor jou zijn. Mocht je alsnog twijfelen, dan kunnen we altijd kijken naar een alternatieve excursie.


Kan je je eigen uitrusting meenemen tijdens de actieve reizen?

Bij al onze actieve reizen is de benodigde uitrusting inbegrepen in de reissom. Wanneer je in Nederland een certificaat hebt voor een bepaalde sport en je hebt je eigen uitrusting, dan mag je die uiteraard meenemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het meenemen van je eigen duikuitrusting, je fiets of je surfboard. Controleer altijd van te voren of het meenemen van de uitrusting geen extra kosten met zich meebrengt bij de luchtvaartmaatschappij.


Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de belangrijkste reisinformatie en de mooiste reizen!

Volg ons: 
VvKRGGTOStichting Calamiteiteitenfonds
homeenvelopemagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram