Like2 Travel in groups

Like2Travel in groups

Culturele groepsreizen met het thema wereldreligies van Like2Travel in groups

Like2Travel in groups biedt culturele groepsreizen.

Een unieke kennismaking met de wereldreligies!

Wij verzorgen al meer van 25 jaar groepsreizen met verdieping. De beleving staat hierbij altijd centraal. Tijdens al onze culturele groepsreizen beleef je het echte lokale leven. Je leert meer over de lokale religies, riten of gebruiken. In sommige landen doen onze reizigers zelfs mee in de lokale tradities. Een onvergetelijke ervaring!

Ontdek de Wereldreligies!
Tijdens onze groepsreizen geniet je van de prachtige natuur. We rijden langs de hoogtepunten van het land en gaan op zoek naar de cultuur en religie van de lokale bevolking.
We laten je zoveel mogelijk van het land zien én beleven. Bovendien reizen we in kleine groepen, genieten van comfort en uitstekende service. Tevens hebben we Nederlandstalige of Engelstalige begeleiding. Wij vinden het vervelend als onze klanten tijdens de reis voor onverwachte kosten komen te staan. Daarom worden al onze groepsreizen zo compleet mogelijk aangeboden. Je hoeft niet telkens bij aankomst in een nieuwe bestemming je portemonnee te openen. Het is fijn als alle excursies zijn inbegrepen. Het kan wel eens voorkomen dat een enkele avondexcursie optioneel wordt aangeboden. Dit doen we omdat we weten dat niet iedereen na een volle dag ook 's avonds nog op pad wil.

Interesse? Bekijk de culturele groepsreizen van Makor Reizen.

Indien je een groepsreis met een paar dagen wilt verlengen kun je bij één van onze reisspecialisten vragen naar de mogelijkheden.