fbpx

Israël reis: Off the beaten track

11 -DAAGSE REIS

Algemene informatie
Dagprogramma
Vliegtickets
Inclusief
Data & prijzen
Boek deze reis

Israël reis: Off the beaten track

Hoogtepunten van deze Israël reis:


Een avontuurlijke Israël reis vol sportieve dagtochten naar o.a. het Meer van Tiberias en de woestijn van Judea.

• Te voet op ontdekking in Tel Aviv
• Abseilen vanaf de Keshet – hoogste punt van West Galilea
• Wandeling in het Nachal Amud National Park
• Klimmen in de Black Canyon
• Op ATV toer door de Naftali bergen
• Boating on your own en suppen op het Meer van Tiberias
• Jeeptocht door de woestijn van Judea
• Bezoek de oude stad Jeruzalem
• Grotafdalingen in Nachal Rachaf

Israël reis

Tijdens deze rondreis zul je echt van de gebaande paden gaan. Een waar avontuur waarbij je zult abseilen, klimmen, wandelen en suppen op het Meer van Tiberias. De reis begint in de bruisende stad Tel Aviv. Hier kun je op je eigen tempo genieten van de oude havenstad Old Jaffa en de levendige Carmel markt.

Op avontuur in Israël

Je zult veel wandelen in Israel. Vanaf dag 2 begint het avontuur met abseilen vanaf de gigantische boog van de Keshet. Vanaf hier heb je een geweldig panoramisch uitzicht. Via de ondergrondse soek van Akko en de synagogen in Safed rijd je naar het Meer van Galilea. Hier zul je klimmen over enorme lava rotsblokken in de Black Canyon. Tijdens deze wandeling zul je moeten zwemmen en abseilen. Uiteraard zul je in het coolste off-road voertuig ooit door de Naftali bergen rijden. Tijdens de route geniet je van mooie uitzichten. Ook zul je sportief bezig zijn! 

het Meer van Tiberias

Op het Meer van Tiberias, ook wel het meer van Galilea genoemd, zul je zelf in een boot varen en gaan suppen. Op het Meer van Tiberias kun je stoppen om een duik te nemen. Daarna maak je een jeeptour in de woestijn van Judea. Ook bezoek je de oude stad van Jeruzalem. Zorg ervoor dat je tijdens Sabbat in Jeruzalem bent! Een bijzondere ervaring is “Het zoute wonder”. Je zult wandelen, abseilen en grotafdalingen maken in Nachal Rachaf National Park. Het is een bijzondere ervaring, want het is een combinatie van een kloof en een zoutgrot, waar je ondergronds zult wandelen. Je maakt een woestijnwandeling waarbij je met behulp van ladders en trappen steile rotswanden zult trotseren. De middag kun je gebruiken om te drijven in de Dode Zee.

Woestijn van Judea

De woestijn van Judea is gelegen in het zuidelijke deel van Israël en de Westelijke Jordaanoever. Er zijn hier veel oases te vinden. De bekendsten zijn Jericho en Ein Gedi. In de heuvels van de woestijn van Judea zul je een jeeptocht maken. Wilde dieren zoals steenbokken komen veel voor in dit gebied, Onderweg kom je nomaden of bedoeïenen tegen. Ervaring van eerdere klanten: een jeeptocht in de woestijn van Judea mag zeker niet ontbreken tijdens je reis naar Israël! 

De Oude Stad (Jeruzalem)

Breng een bezoek aan de oude stad Jeruzalem. Wandel vanaf de Olijfberg de oude stad binnen via de Leeuwenpoort, loop de Via Dolorosa en eindig bij de Heilige grafkerk. Ook kun je een wandeling over de oude stadsmuur van Jeruzalem maken. Eindig met een bezoek aan de Klaagmuur. De Klaagmuur is een heilige plaats voor de joden, omdat het een overblijfsel is van het complex waarop de tweede Joodse tempel stond. Nadat de tempel in 70 na Chr. werd verwoest kwamen veel joden bijeen om te rouwen om de verwoesting. Volgens Joodse traditie gelooft men dat de Goddelijke aanwezigheid nooit is weggegaan. Menselijke gebeden zullen dan o ok nog steeds via de Westelijke muur opstijgen naar de hemel.

Kortom: een ideale Israël reis voor mensen die van avontuur houden! Vaar over het Meer van Tiberias en maak een jeeptocht in de woestijn van Judea. 
Avontuurlijke reis
Dagelijks vertrek
Logies en ontbijt
vanaf € 1.425,- p.p.
Israël reis
Zwaarteniveau van de reis
* Licht
Gemiddeld
Zwaar
Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Dag 5
Dag 6
Dag 7
Dag 8
Dag 9
Dag 10
Dag 11

Van dag-tot-dag programma

O= ontbijt, L= lunch, D= diner

Tel Aviv Israël reis

Dag 1: Tel Aviv

Aankomst Tel Aviv
Na aankomst op de luchthaven Ben Gurion haal je je huurauto op. Je Israël reis kan beginnen! Vanaf de luchthaven rijd je naar kibboets Shefayim. Overnachting in kibboets Shefayim, gelegen op 15 minuten rijden van het centrum van Tel Aviv.

Dag 2: Israël reis - Op excursie in Tel Aviv

Tel Aviv (o)
Abseilen Israël
de Keshet grot

Dag 3: Israël reis - Abseilen en op grotverkenning

Tel Aviv – Keshet - Cougar Cave – Ma’arat Nam’er – Nes Ammim (o)

Dag 4: Israël reis - De soek van Akko en de heilige stad Safed

Nes Ammim – Akko - Nachal Amud - Safed (o)

Akko

Synagoge Safed
Nakik Hashachor

Dag 5: Israël reis - Nakik Hashachor en Kiryat Shemona

Safed – de Golan Hoogvlakte – Nakik Hashachor – het Meer van Tiberias (o)

Wandelen, zwemmen en abseilen in de Black Canyon

Vanuit Safed rijd je naar Nakik Hashachor, waar je zult klimmen in de Black Canyon. De wandeling vereist een vroege start, ergens tussen 07.00 en 08.00 uur. Een dag vullend avontuur in een diepe kloof van vulkanische steen. Tijdens deze wandeling zul je veel klimmen over enorme lava rotsblokken. Zodra we de kloof binnengaan zullen we van de gebaande paden afgaan. Met een beetje geluk zie je prachtige vogels, kleine dieren en veel water. Negentig procent van deze wandeling is in de buurt van of in het water, van de enkel tot de knie. Tijdens deze wandeling zul je moeten zwemmen en abseilen. Je dient een normale conditie te hebben om aan deze wandeling te kunnen meedoen. Ongeveer vijfentachtig procent van de wandeling is bergafwaarts.

Duur van de begeleide excursie: 6 - 8 uur.

Let op: deze excursie kan alleen in de zomer gedaan worden. In de winter plannen we een andere excursie:

Via Ferrata Adventure

Via Ferrata is een klif aan de bovenkant van de Ramim klif, direct boven Kiryat Shemona. Het is de enige klif in Israël waar men de Italiaanse sport genaamd “Via Ferrata” kan ervaren. Je begint de expeditie met een korte afdaling naar de prachtige klif met de bijnaam “Liar Cliff”, door zijn vele liefhebbers van rotsklimmen en sportliefhebbers. (Vraag de gids maar waarom!). Alleen al op de top staan is een sensatie. Vanaf hier heb je namelijk adembenemende uitzichten.

Abseilen

Nadat je het uitzicht hebt bekeken, beginnen we aan ons avontuur! We gaan van de klif helemaal naar beneden abseilen. Omdat het abseilen niet te intimiderend is, is het een geweldige plek om je zelfvertrouwen te winnen v.w.b. het abseilen. Na da afdaling naar de bodem van de klif, zul je beginnen aan de unieke activiteit “Via Ferrata”. (Het ijzeren pad). Het is een Italiaanse term voor een nieuwe sport.

Via Ferrata

Nadat je de speciale uitrusting hebt aangedaan, loop je op de rots door middel van kabels en metalen handvatten. Je ‘wandelt’ een ingebouwde klimparcour vol avontuur! Het pad leidt ons naar een uitkijkpunt die je een visueel vogelperspectief geeft. Wanneer je naar de Hula vallei beneden je kijkt, naar de berg Hermon voor je en de Golan hoogvlakte naar het zuiden, dan zul je je een vliegende vogel voelen. Een zeer bijzondere ervaring. Deze excursie is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Er is geen ervaring voor nodig. Hierna bezoek je een nabijgelegen fort.  

Duur van de begeleide excursie: 4,5 – 7 uur

Overnachting in kibboets Shaar Hagolan, gelegen nabij het Meer van Tiberias.

Dag 6: Israël reis - Op offroad excursie

het Meer van Tiberias – Naftali bergen – het Meer van Tiberias (o)

Toer door de Naftali bergen

Onze super avontuurlijke ATV-toer neemt je mee door de Naftali bergen. Je toer begint met het kiezen van het coolste off-road voertuig, waarna je begint aan je rit op de mooiste, avontuurlijke en unieke onverharde wegen van het land. Deze wegen combineren adembenemende uitzichten. Je zult door steile heuvels, groene bussen en door waterstromen rijden. Overal langs de weg zul je de berg Hermon kunnen zien, de vulkaan op de top van de Golan, de Hula vallei en het Hula meer, een plek die miljoenen vogels aantrekt die rusten op hun migratie tussen Afrika en Europa (seizoensgebonden). Je rijdt ook op rotsachtige en uitdagende (in de winter: modderige) wegen en steile hellingen. Evenals door het bos van de Naftali bergen. Op de terugweg rijd je naar de Moshav langs dezelfde route of je neemt een alternatieve route. Dit is afhankelijk van je rijvaardigheid. Vanaf beide routes kun je genieten van het uitzicht op Bikat Kadesh en de Libanese bergen.

Duur van de begeleide excursie: 2 uur 

Maximaal 3 personen per ATV De chauffeur dient zijn/haar rijbewijs mee te nemen en minimaal 18 jaar oud te zijn.

Middagprogramma

De middag is ter vrije besteding. Maak bijvoorbeeld een wandeling in het Tel Dan Nature Reserve, ga raften vanaf Kfar Blum of maak een fietstocht in het Agamon HaHula Nature Reserve. Op de terugweg kun je over de Golan Hoogvlakten terugrijden. Hier zul je nog enige loopgraven van het IDF (Israel Defence Force) tegenkomen. Deze worden bij dreiging vanuit Syrië nog steeds gebruikt. Vanaf hier heb je tevens een mooi uitzicht op Syrië. Overnachting in kibboets Shaar Hagolan, gelegen nabij het Meer van Tiberias.  

Optionele excursies voor de middag: 

IDF Lebanon border jeep tour

Tijdens deze toer nemen we je mee langs de Libanese grens, in het oosten van Galilea. Dit is een hele speciale toer waarbij je gids een lokale bewoner is, met veel persoonlijke verhalen over het leven langs de grens van Libanon en Israël. Het is een reis achter de schermen, een blik op het leven aan de Libanese grens, ‘een gewoon leven leiden over bedreiging’. Je zult ook de unieke gelegenheid hebben om IDF gevechtssoldaten te ontmoeten, die de nabijgelegen Libanese grens bewaken. We zullen tijd besteden aan het leren kennen van de gevechtssoldaten en hen van dichtbij en persoonlijk in actie zien. Afhankelijk van de omstandigheden zullen we enkele gevechtsvoertuigen zien, zoals D9 tanks (enorme legerbulldozer), hummers en ATMOS voertuigen.

Soms worden we uitgenodigd door de soldaten om op de tanks te klimmen. Deze unieke toer geeft je een beter begrip van het conflict, het leven van de soldaten die Israël beschermen en het dagelijkse leven aan de grens vanuit een persoonlijk perspectief. Tijdens het rijden in de jeep trotseer je steile beklimmingen en afdalingen door de bergen. Onderweg hebben we adembenemende panoramische uitzichten op de Golanhoogten, de Hula vallei en de Hermon berg.

Jeep tour: Level 1

Level 1 toer – we zullen ons concentreren op de Libanese grens rond Metulla en het nabijgelegen Naftaligebergte.

Kosten: € 485,- per groep van maximaal 7 personen.
Duur van de begeleide excursie: 2 – 3 uur

Jeep tour:  Level 2

Level 2 toer – we starten in dezelfde regio als level 1 en gaan dan verder in de jeep door de Hula vallei, helemaal naar het oosten om de Golan Hoogvlakten te beklimmen. We bezoeken ook een aantal historische Syrische bunkers die tot 1967 nog in gebruik waren. We zullen hier verhalen horen over de 6 daagse oorlog die voor onze ogen tot leven zal komen. We krijgen meer te horen over de huidige situatie ten opzichte van het nabijgelegen Syrië. In de zomer stoppen we bij één van de lokale beekjes om een verfrissende duik te nemen!

Kosten: € 885,- per groep van maximaal 7 personen
Duur van de begeleide excursie: 5 – 6 uur 

Extreme water rafting

Zin in een wild water avontuur? Ga dan mee en boek optioneel de rafting-kajak excursie. Je zult de meest afgelegen delen van de rivier de Jordaan verkennen. De Jordaan stroomt o.a. via het Meer van Tiberias en de Dode Zee. Het eerste stuk zul je langs de gebruikelijke familiesites naar beneden gaan. Dit is meer varen dan raften. Hierna zul je via een zeer uniek deel van de Jordaan, genaamd “Hayarden Haharari” (de bergachtige rivier) naar beneden raften. Jarenlang was dit deel afgesloten. Het terrein en de waterstanden waren te extreem voor grote “raften”. Door de innovatieve solovlotten, “back-rafts” genoemd, is het terrein weer geopend voor geweldige avonturen op de Jordaan. De back rafts zijn extreem licht en kunnen gemakkelijk op je rug gedragen worden.

Gilad

Eén van de gidsen is Gilad, een echte oorlogsheld die tijdens de tweede oorlog in Libanon ernstig gewond raakte. Zijn overlevingskans was nul en het feit dat hij nog leeft is een wonder. Gilad is vanaf zijn tiende levensjaar al bezig met kajakken en raften. Een deel van zijn herstel was om terug het water in te gaan. Hij traint nu reddingsteams in rafting-noodsituaties. Hij werkt ook met herstellende soldaten van PTSS, door hen te begeleiden in het raften.

Je wordt begeleid door professionele instructeurs, van wie er één Gilad is. Je veiligheid en beveiliging worden tijdens de hele tocht in de gaten gehouden. Als je de zware stroomversnellingen bereikt, zullen de instructeurs je er één voor één doorheen leiden. Dit extreme avontuur is het hele jaar door mogelijk. De winter is echter onze favoriete tijd van het jaar omdat het waterpeil dan hoger en sterker is.

Kosten: € 200,- p.p. met een minimum van 2 personen
Duur van de begeleide excursie: 3 – 4 uur
Colonel Cave
boottocht Meer van Galilea

Dag 7: Israël reis - Het Meer van Tiberias

het Meer van Tiberias (o)
Vanmorgen hebben we twee activiteiten op het Meer van Tiberias. We beginnen met “Boating on your own”. Nadat je een briefing hebt gekregen en alle instructies hebt doorgenomen krijg je je eigen boot die plaats biedt aan maximaal 6 personen. Je maakt met elkaar een cruise op het Meer van Tiberias. Dit is geen speedboot, waardoor het veilig is en leuk voor het hele gezin. Je kunt stoppen om een duik te maken in het Meer van Tiberias. Na het bootavontuur zul je gaan suppen op een Stand Up Paddleboard. Een verfrissende en leuke ervaring op het Meer van Tiberias.

De middag is ter vrije besteding om de bekende plaatsen rond het Meer van Tiberias te bezoeken. Zo kun je naar de Berg van de Zaligsprekingen, wandelen door de velden naar Tabgha en de synagoge in Kapernaum bezoeken. Tip: indien je van vis houdt, eet dan bijvoorbeeld als lunch de St. Petrus vis, alleen te verkrijgen aan het Meer van Tiberias. Overnachting in kibboets Shaar Hagolan, gelegen nabij het Meer van Tiberias.

Duur van de boottocht: 1 uur 
Duur van de sup excursie: 1 uur

Dag 8: Israël reis - Woestijn van Judea en de Oude Stad

het Meer van Tiberias - Woestijn van Judea – Jeruzalem (o)

Jeep toer door de woestijn van Judea

Vanuit je kibboets bij het Meer van Tiberias rijd je door de Jordaanvallei naar de woestijn van Judea. Hier zul je een 2 uur durende jeep toer maken. Je zult steile hellingen beklimmen – en afdalen met panoramisch uitzicht op de Dode Zee, de Jordaan en de bergen van Jeruzalem. Ervaar de schoonheid van de wildernis van de woestijn. Je zult het nomadische leven van de bedoeïenen ontdekken, woestijndieren tegenkomen en alles te horen krijgen over de geschiedenis en het unieke ecosysteem van dit gebied.

Jeruzalem

De middag kun je gebruiken om de oude stad van Jeruzalem te ontdekken. Wandel vanaf de Olijfberg de oude stad binnen via de Leeuwenpoort, loop de Via Dolorosa en eindig bij de Heilige grafkerk. Maak bijvoorbeeld ook een wandeling over de oude stadsmuur van Jeruzalem. Eindig met een bezoek aan de Klaagmuur. De Klaagmuur is een heilige plaats voor de joden, omdat het een overblijfsel is van het complex waarop de tweede Joodse tempel stond. Nadat de tempel in 70 na Chr. werd verwoest kwamen veel joden bijeen om te rouwen om de verwoesting. Volgens Joodse traditie gelooft men dat de Goddelijke aanwezigheid nooit is weggegaan. Menselijke gebeden zullen dan o ok nog steeds via de Westelijke muur opstijgen naar de hemel. Overnachting in kibboets Shoresh, gelegen nabij Jeruzalem.

Duur van de begeleide excursie: 2 uur
woestijn van Judea
Nachal Rachaf

Dag 9: Israël reis - Wandelen, abseilen en een grotafdaling

Jeruzalem – Nachal Rachaf – Jeruzalem (o)
Vanmorgen maak je de excursie: “Het zoute wonder”. Je zult wandelen, abseilen en grotafdalingen maken. Het is een bijzondere ervaring, want het is een combinatie van een kloof en een zoutgrot, waar je ondergronds zult wandelen. Je maakt een woestijnwandeling waarbij je met behulp van ladders en trappen steile rotswanden zult trotseren. 

Het zoute wonder

Het avontuur begint op de laagste plek op aarde, met een steile bergwandeling naar de top van de natuurlijke zoutberg. Wanneer je de kloof bereikt, zul je door een gat afdalen naar beneden. De gids zal touwen opzetten en één persoon tegelijk, 300 meter naar beneden trekken. Je zweeft door een steeds breder wordende grot van puur zout naar de vloer van de grot. De veelkleurige zoutwanden vallen meteen op! Wanneer iedereen beneden is gebint de wandeling door de enorme zoutgrot. In tegenstelling tot kalksteengrotten, waar stalactieten en stalagmieten vormeloze kegels vormen, groeien de zoutkristallen van deze grot in prachtige buitengewone vormen die sprankelen in het licht van je hoofdlamp. Je zult door de grot kruipen en naar grote kamers klimmen. Je komt uit de grot aan het strand van de Dode Zee. 

Abseilen

Tijdens deze excursie is het abseilen verplicht. De grotafdalingen zijn een uitdaging, maar iedereen met een normale conditie kan het. Er is geen ervaring voor nodig. De tocht kan overdag gedaan worden, gedurende de nacht of ’s ochtends vroeg. ’s Nachts voel je de mysterie doordat je wandelt onder de sterrenhemel. ’s Ochtends begin je om 04.00 uur maar kom je tijdens zonsopkomst aan bij de top van de berg. Overdag kun je genieten van een panoramisch uitzicht op de woestijn. (voor de nacht en ochtendexcursie geldt een toeslag). Let op: in de periode mei – september start deze toer vanwege de warmte niet later dan 06:30 uur.
 
Duur van de begeleide excursie: 4-6 uur Men dient een hoofdlampje mee te nemen (Je kunt deze ook ter plekke aanschaffen) 

De middag kun je gebruiken om te drijven in de Dode Zee. Overnachting in kibboets Shoresh, gelegen nabij Jeruzalem.



Dag 10: Israël reis - Jeruzalem 

Jeruzalem (o)
Nog een volle dag om de oude stad van Jeruzalem te bezoeken. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld de berg Massada te beklimmen of een wandeling te maken in het Ein Gedi National Park. Massada was het zomerverblijf van Koning Herodes de Grote. Waarschijnlijk ken je het verhaal wel dat dit de plaats is waar de joden massaal zelfmoord pleegden omdat ze niet onder Romeins gezag wilden leven. Combineer je bezoek aan Massada met een spannende wandeling door de Romeinse belegerkampen. Vanuit diverse richtingen heb je een fantastische uitzicht. Je kunt hier kiezen uit vier verschillende wandelingen. Overnachting in kibboets Shoresh, gelegen nabij Jeruzalem.
Klaagmuur Jeruzalem
Jeruzalem soek

Dag 11

Jeruzalem – vertrek vanuit Tel Aviv (o)
Afhankelijk van je vluchttijden kun je vandaag nog een laatste keer door de oude straatjes van de oude stad van Jeruzalem wandelen om de laatste souvenirs te kopen. Je levert je auto in op de luchthaven van Tel Aviv, en daarmee komt deze enerverende Israël ten einde. Vanaf Tel Aviv vlieg je terug naar huis.
Kortom: een bijzondere Israël reis wanneer je op zoek bent naar avontuurlijke dagtochten gevuld met activiteiten zoals abseilen en raften, gecombineerd met een aantal highlights van Israël, zoals het Meer van Tiberias en de woestijn van Judea. Indien je de reis wilt verlengen met een aantal dagen dan is dat mogelijk. Verder kun je deze reis ook combineren met één van onze andere reizen.

NB. Het programma is altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Ook de accommodaties en gidsen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Nadat wij jouw reis hebben bevestigd staan de onderdelen vast. Door onvoorziene omstandigheden kan het altijd gebeuren dat we een enkel onderdeel moeten wijzigen. Weliswaar altijd in overleg met de klant.
Avontuurlijke reis
Dagelijks vertrek
Logies en ontbijt
vanaf € 1.425,- p.p.
Kaart Jordanië (avontuurlijk fietsreis)
Zwaarteniveau van de reis
* Licht
Gemiddeld
Zwaar
Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Dag 5
Dag 6
Dag 7
Dag 8
Dag 9
Dag 10
Dag 11

Vliegtickets nodig?

Bij deze reis zijn de vliegtickets niet inbegrepen. Uiteraard kunnen wij de vliegtickets voor je regelen en hierin advies geven. Ook kun je de vliegtickets gemakkelijk zelf opzoeken en zelf boeken in ons vluchtsysteem. Indien nodig helpen wij je graag.
Liever de tickets door ons laten regelen? Wij sturen je graag een passende offerte Voordat we een offerte sturen hebben we graag even telefonisch contact. Zo kunnen we de offerte goed aansluiten op jouw wensen. Wanneer je akkoord bent met de offerte boeken wij de vluchten voor je.
Avontuurlijke reis
Dagelijks vertrek
Logies en ontbijt
vanaf € 1.425,- p.p.
Kaart Jordanië (avontuurlijk fietsreis)
Zwaarteniveau van de reis
* Licht
Gemiddeld
Zwaar
Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Dag 5
Dag 6
Dag 7
Dag 8
Dag 9
Dag 10
Dag 11
Wanneer je een reis boekt is het fijn om te weten wat er wel en niet is inbegrepen in de reissom. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En kom je niet voor verassingen te staan. Bovendien heb je zo een compleet kostenplaatje. Indien je extra excursies wilt bijboeken is dat mogelijk. 

Inbegrepen bij de Israël reis:

• 10 overnachtingen in genoemde accommodaties of gelijkwaardig o.b.v. logies en ontbijt
• Maaltijden: 10 x ontbijt
• Vervoer per huurauto – Hyundai I25 of gelijkwaardig bij 2-3 personen en een Mazda 3 of gelijkwaardig bij 4-5 personen
• Autohuur: 1 bestuurder inbegrepen

Begeleide excursies die zijn inbegrepen

- Dag 3: Abseilen vanaf de Keshet
- Dag 3: Bezoek aan de Cougar Cave
- Dag 3: Wandelen en klimmen in Ma’arat Nam’er
- Dag 4: Zelfstandige wandeling in Nachal Amud
- Dag 5: Klimmen en abseilen in Nakik Hashachor
- Dag 6: ATV tour in de Naftali bergen
- Dag 7: Boating on your own op het Meer van Tiberias 
- Dag 7: Suppen op het Meer van Tiberias 
- Dag 8: Jeeptour in de woestijn van Judea
- Dag 9: wandelen, abseilen en grotafdalingen in Nachal Rachaf


Bij te boeken:

•  Vliegtickets naar Amman
•  Reis- en annuleringsverzekering

Niet inbegrepen:

•  Vliegtickets
•  Niet genoemde maaltijden en drankjes tijdens de maaltijden
•  Fooienadvies ca. € 45,- p.p. (fooi aan gids, chauffeur, hotels)*
•  Optionele excursie op dag 7
•  Persoonlijke uitgaven
•  Reis- en annuleringsverzekering
•  Bijdrage GGTO € 15,- per boeking
•  Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking

* Het fooienadvies is een richtlijn vanuit de plaatselijke overheid. Wij Nederlanders geven vaak alleen een fooi wanneer er een goede service is geleverd. Echter, in de meeste verre bestemmingen krijgen de gidsen een minimum loon. En is het fooienbedrag een aanvulling op het salaris.
Avontuurlijke reis
Dagelijks vertrek
Logies en ontbijt
vanaf € 1.425,- p.p.
Kaart Jordanië (avontuurlijk fietsreis)
Zwaarteniveau van de reis
* Licht
Gemiddeld
Zwaar
Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Dag 5
Dag 6
Dag 7
Dag 8
Dag 9
Dag 10
Dag 11
Hieronder vind je een overzicht van de prijzen van de rondreis:  
"Israël reis: Off the beaten track" - 12 dagen.

Reisdata en prijzen

Onderstaande prijzen zijn per persoon en op basis van beschikbaarheid. Tijdens nationale feestdagen kan er een toeslag gelden.
Prijzen per persoon (op basis van 2 volwassenen)

LaagseizoenVertrekdataAantal personenRichtprijs*
Reisnr.: 2A-ISR-11-L01 december - 01 maart2 volwassenen€ 2.120,- p.p.
4 volwassenen in 2 kamers€ 1.575,- p.p.
6 volwassenen in 3 kamers€ 1.425,- p.p.
MiddenseizoenVertrekdataAantal personenRichtprijs*
Reisnr.: 2A-ISR-11-M01 maart- 01 augustus2 volwassenen€ 2.250,- p.p.
01 september - 01 december4 volwassenen in 2 kamers€ 1.675,- p.p.
6 volwassenen in 3 kamers€ 1.510,- p.p.

* Prijzen zijn gebaseerd op twee personen in een tweepersoonskamer. Voor het gebruik van een tweepersoonskamer voor alleengebruik geldt een toeslag.

*De prijzen zijn niet geldig tijdens de Joodse feestdagen en Joodse vakantieperiodes. (Joods Pasen, Shavuot, Rosh Hashanah, Sukkot en gedurende de hele maand juli en augustus).

*In verband met de dollarkoers zijn de genoemde prijzen richtprijzen.


Joodse feestdagenRosh HashanaSukkotPassoverShavuot
202018.09.2020 - 21.09.202002-10-2020 - 12.10.202025.03.2021 - 04.04.202016.5.2020 -18.5.2020
202106.09.2021 - 08.09.202120.09.2021 - 27.09.202127.03.2021 - 04.04.202116.05.2021 - 18.05.2021
Avontuurlijke reis
Dagelijks vertrek
Logies en ontbijt
vanaf € 1.425,- p.p.
Kaart Jordanië (avontuurlijk fietsreis)
Zwaarteniveau van de reis
* Licht
Gemiddeld
Zwaar
Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Dag 5
Dag 6
Dag 7
Dag 8
Dag 9
Dag 10
Dag 11

Aanmeldingsformulier

Bedankt voor uw interesse in de reis "Israël reis: Off the beaten track" van Like2Travel. Wanneer je je aan wilt melden voor deze reis, kunt je onderstaande gegevens invullen. Eén van onze reisspecialisten zal binnen twee werkdagen contact met je opnemen om je reiswensen door te nemen.
* Verplichte velden

  Aanhef*:                 Dhr.Mevr.

  Voorletters*:             

  Achternaam*:           

  Adres*:                        Nummer*:      

  Postcode*:                  Woonplaats*:

  Telefoonnummer*:  

  E-mail adres*:           

  Geboortedatum*:    

  Avontuurlijke reis
  Dagelijks vertrek
  Logies en ontbijt
  11 dagen / 10 nachten
  vanaf € 1.425,- p.p.
  Kaart Jordanië (avontuurlijk fietsreis)
  Zwaarteniveau van de reis
  * Licht
  Gemiddeld
  Zwaar
  Dag 1
  Dag 2
  Dag 3
  Dag 4
  Dag 5
  Dag 6
  Dag 7
  Dag 8
  Dag 9
  Dag 10
  Dag 11
  • Kajak Jordaanrivier
   Dode Zee drijven
   Israël reis
   IDF grens libanon
  • Galilea
   Jeruzalem Olijfberg
   Paragliden Israël reis
   Israël reis

  Anderen bekeken ook

  Aanmelden nieuwsbrief
  Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de belangrijkste reisinformatie en de mooiste reizen!

  Volg ons: 
  VvKRGGTOStichting Calamiteiteitenfonds
  planeglobecirclebedhomeenvelopefile-emptycalendar-fulldinnermagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram