fbpx
Corona Virus 

Naar alle waarschijnlijkheid bent u op de hoogte van het coronavirus. 
De situatie rondom het coronavirus verandert van uur tot uur en van dag tot dag.

Uiteraard volgen wij nauwgezet het nieuws en volgen we de adviezen op die het RIVM, het ministerie van Buitenlandse Zaken en onze branchevereniging de VvKR ons geven. Daarnaast onderhouden we dagelijks contacten met de Airlines en onze partners in onze bestemmingslanden.

Diverse landen, waaronder Israël en Jordanië, nemen maatregelen om de verspreiding van het virus te voorkomen. Dit treft ook het toerisme. Het is op dit moment nog onzeker tot wanneer deze maatregelen van toepassing zijn.

Voor de reizen die binnen de periode van het inreisverbod vallen bieden wij onze reizigers omboek mogelijkheden aan. Een eventuele prijsverhoging of verlaging met betrekking tot de nieuwe periode zal in dat geval doorberekend dan wel terugbetaald worden. Voor de reizen die buiten de periode van het inreisverbod vallen zullen wij alles in het werk stellen om deze vooralsnog door te laten gaan.

Vertrouwende u hiermee voldoende te informeren.

Het Like2Travel Team


Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de belangrijkste reisinformatie en de mooiste reizen!

Volg ons: 
VvKRGGTOStichting Calamiteiteitenfonds
homeenvelopemagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram